genieten

Hulp aangeboden voor inwoners gemeente Oisterwijk


Voor wie volgens advies thuis moet blijven en hulp kan gebruiken zijn er diverse particulieren en organisaties beschikbaar.

Zorg voor en hulp aan ouderen

Burgemeester Hans Janssen: “Ik vraag alle inwoners om te zien naar elkaar, met name naar de mensen die het meest getroffen worden door de verminderde bereikbaarheid van voorzieningen en activiteiten. Het kan geen kwaad om op een verantwoorde manier attent te zijn op uw buurvrouw of buurman. Samen bieden we deze ingrijpende situatie het hoofd.”

En dat gebeurt volop!

Er zijn diverse organisaties die hun hulp op de situatie hebben aangepast, en waar ook particulieren zich kunnen melden als zij hun steentje willen bijdragen.

Inwoners die behoefte hebben aan hulp kunnen zich daar melden, en dat kan ook gewoon voor een gesprekje zijn, of een vraag, maar ook een boodschap. Voor uzelf, of voor anderen, als u de hulp zelf niet kan bieden, bijvoorbeeld omdat u verkouden bent.

U treft informatie over deze hulp in ons informatiepunt:

 

DTZ logo low