banner

Huis kopen of verkopen kan nog steeds


Een huis verkopen, of bezichtigen om te kopen, het kan ook in deze Coronacrisis nog steeds.

Er zijn in Oisterwijk en omgeving genoeg mooie woningen te bezichtigen.

Makelaars nemen in deze tijd uiteraard extra maatregelen om uw huis zorgvuldig en veilig te verkopen, en de koper op een goede manier ruimte te bieden een huis te bezichtigen. Veel van de dienstverlening vanaf de eerste kennismaking verloopt via de telefoon of digitaal en ook alle informatie kan digitaal worden uitgewisseld. Een bezichtiging kan ook worden georganiseerd, met een kortere tijd en minimaal aantal personen aanwezig, extra afstand tot elkaar, en bij eventuele verkoudheidsverschijnselen kan de afspraak worden verzet.

Het vraagt om enige aanpassingen die uw makelaar graag met u doorspreekt en organiseert.  Daarnaast is er uiteraard alle aandacht voor het zo goed mogelijk presenteren van uw woning, in kaart brengen van uw woonwensen en zoeken naar wat voor u het beste past.