bosch car service

Honderden tekeningen en knutselwerkjes naar zieken


Bo, een van de kinderen van de basisscholen Kikkenduut en Coppele in Oisterwijk, werd in het Tilburgse Elisabeth ziekenhuis warm ontvangen. Geen open armen, maar met de voorzichtige afstand wel heel veel waardering voor wat zij kwam brengen.

Veel, heel veel…

Bo bracht de tekeningen en knutselwerkjes tot aan de voordeur.

Bo bracht honderden tekeningen en knutselwerkjes naar het ziekenhuis, om namens de kinderen van beide scholen deze mensen een hart onder de riem te steken. ‘De mensen die alle kaarten, tekeningen en knutselwerken in ontvangst namen waren echt ontroerd. Ze vinden het zo lief dat alle kinderen dit gemaakt hebben. Ze waarderen het enorm! ‘ aldus Manon, een enthousiaste schoolouder.

Schooldirecteur Peter Ketelaars dankt Bo en Manon en alle kinderen: ‘Dank voor dit geweldige initiatief om kinderen werkjes te laten maken voor de mensen in het ziekenhuis. Zo blijven we met elkaar verbonden!’