banner

Het tweede van Trinitas Oisterwijk naar kwartfinale


Trinitas 2, Edwin van Wel en zijn Oisterwijkse voetbalteam, staan in de kwartfinale van het bekertoernooi voor reserve elftallen. Tegenstander tweedeklasser Roosendaal 3 moest er na strafschoppen aan geloven en kan zich gaan richten op de competitie. Trinitas 2 zal de focus moeten verdelen tussen de competitie en het bekertoernooi.

Trinitas 2 viert de overwinning (Foto: André Nouwens)

Trinitas was de eerste helft de betere ploeg en kwam door een doelpunt van Ruben Martin op voorsprong. Nadat Roosendaal op gelijke hoogte was gekomen bracht Stefan Schilders vanaf de strafschopstip onze blauwhemden weer op voorsprong. Roosendaal maakte andermaal gelijk zodat deze wedstrijd beslist ging worden door een strafschoppenserie. Trinitas-doelman Floris Verdonschot werd daarin de grote held door drie strafschoppen uit zijn doel te rammelen. De ploeg van Edwin van Wel gaat hierdoor als enige derdeklasser naar de kwartfinales, samen met twee hoofdklassers, vier eersteklassers en een tweedeklasser.

In de kwartfinale zal VV Trinitas 2 op donderdag 2 april uitkomen tegen eersteklasser VV Rijen 2. In Rijen wordt dan om 20:00 uur afgetrapt.