bosch car service

Haarense Horeca start cadeaubonnen actie


De Haarense horeca is een actie gestart om enerzijds de weken van mindere inkomsten door te komen, en vooral ook om na die weken een vliegende start te kunnen maken.

Meteen ook een leuk idee om nu iemand een hart onder de riem te steken, een aardigheidje voor wie thuis zit, om straks al of niet samen weer de deur uit te mogen, genieten in een van de Haarense eetgelegenheden. ‘In samenwerking met de Haarense Horeca Ondernemers hebben wij in de winkel een stand ingericht waar klanten tegoedbonnen van de plaatselijke horeca kunnen kopen, deze kunnen ze dan in betere tijden besteden. Zo voorzien we de horeca ondernemers van enig inkomen in deze barre tijden,’ aldus Jan van de Wiel van de Albert Heijn in Haaren, die hiermee belangeloos de collega’s helpt.

Tegelijk is er ook een landelijk initiatief met bestelmogelijkheden via internet. Grote organisaties steunen dit initiatief en hebben ter ondersteuning een garantiefonds opgezet van 300.000 euro. Daarover leest u op helpdehoreca.nl

Voor horeca ondernemers die financieel advies goed kunnen gebruiken, is Midden Brabant Advies bereikbaar of kijk op informatie op onze pagina Hulp voor en door inwoners.