banner

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk?

Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

1 op 1 contact

Voor een gezellige mevrouw van 88 jaar uit Moergestel zoekt de afdeling Informele Zorg van ContourdeTwern Oisterwijk iemand die haar wekelijks wil bezoeken. Een praatje maken, samen een blokje om, spelletje doen of wat werken in de tuin. Hopelijk kan deze mevrouw zo nog lang zelfstandig blijven wonen.

Andere vacatures

Scouting Moergestel is steeds op zoek naar vrijwilligers voor het leiding geven aan een groep kinderen en het verzorgen van activiteiten.

Metgezel in Zingeving kan nog hulp gebruiken bij het begeleiden van lotgenotengroepen rouwenden.

Kids van Petje af krijgen les over verschillende beroepen.

Wil jij graag iets betekenen voor de ouderen van de gemeente Oisterwijk? Het Gerard Horvers Huis heeft vanwege het stoppen van enkele vrijwilligers op korte termijn behoefte aan versterking door een vrijwilliger voor de lunch op dinsdagmiddag en bij de huiskamergroepen voor kwetsbare ouderen op woensdag en/of donderdag.

Ben jij iemand van de cijfers? Stichting Inlooppunt Oisterwijk is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Je wordt natuurlijk goed ingewerkt.

Petje af Oisterwijk wil graag in contact komen met vrijwilligers voor het begeleiden van kinderen tijdens educatieve activiteiten.

Medewerkers van het steunpunt zijn aanwezig in het gebouw van Tiliander tijdens het spreekuur op dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Liever een gesprek op een ander tijdstip: neem dan telefonisch contact op met het Vrijwilligerssteunpunt Oisterwijk voor het maken van een afspraak.
Spoorlaan 82 G, 5061 HD Oisterwijk
Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

 

DTZ logo low