anytime

Film: Internationale Vrouwendag op 2College Durendael 2020


Oisterwijk in Beeld maakte een impressie van de Internationale Vrouwendag op 2College Durendael op 7 maart jl.

Exclusief voor vrouwen: de beurs in de aula van Durendael met vrouwen die vertellen over hun vak, werk, verhaal etc. In lokalen was voor kinderen een film te zien, poppenspel, schminken, docent techniek doet workshops en er was kinderyoga. Stichting Oisterwijk Centraal maakte er weer iets moois van! Het avondprogramma van de Vrouwendag in Oisterwijk spetterde met Kee Krul als ladyspeaker, Naima leest een gedicht voor, een buikdanseres, Hardslag treed op, de bieb met het verhaal van 1001 nacht. Er is Marokkaanse thee, koekjes, chocolade, brownies, fruit, kaas, chips, nootjes, frietjes en een halal snacks. Wethouder Stafanie Vatta Sprak in de middag en de avond de mensen toe over hoe belangrijk vrouwen zijn in onze samenleving.

Oisterwijk in Beeld