bosch car service

Extra uitzendingen MTV Moergestel


Na de massale en hartverwarmende reacties op de radio-uitzending van afgelopen zondagmorgen is MTV haar rijkgevulde beeldarchief ingedoken en hebben ze voor de komende donderdag- en vrijdagmiddagen extra tv-uitzendingen samengesteld. Speciaal voor de aan huis gekluisterde oudere dorpsgenoot, maar zonder twijfel ook tot groot genoegen van iedereen die nu noodgedwongen thuis zit, zenden de vrijwilligers van MTV zolang deze situatie zich voordoet, mooie programma’s en “Moergestelse toneelstukken” uit.

Moergestel TV aan het werk... (Foto Joris van der Pijll)

Moergestel TV aan het werk… (Foto Joris van der Pijll)

Zo kunt u a.s. donderdag vanaf 15.00 uur kijken naar de bijzondere, 70 minuten durende documentaire die in 1962 van ons dorp werd gemaakt onder de titel “Hoe het hier reilt en zeilt”. Prachtige beelden met veel herkenning van personen en locaties. Vrijdagmiddag om 15.00 uur verwachten zij u wéér voor de buis en zenden dan het komische toneelstuk, “De Krokodillenjager” uit van Die Naemloose Speelers” uit 2018 waarin een armlastige dierentuin gered moet worden door een bijzondere krokodil. Moergestels vertier voor het hele gezin, dat kunt u van ons aannemen.

Verder natuurlijk op donderdag en vrijdag vanaf 19.00 uur en zaterdag vanaf 12.00 uur de reguliere uitzending met deze week de programmaonderdelen: Thuis in Gèssel, Open dag Volkstuinen 2018, Maestro 2018, Spijkerpot met Hans de Brouwer 2012, WieKentKunst 2017 en een mooie aflevering van Natuurlijk Ties uit 2012.

Kortom, op genoemde dagen hoeft u zich niet te vervelen en kunt u héél misschien even vergeten waarom we met zijn allen even een stapje terug moeten doen. Denkt u ook aan de speciale radio-uitzending op de zondagmorgen van 10 tot 12 via het kanaal van MTV (Ziggo 43) of via de Fm 87.5 Een programma met fijne plaatjes die u zelf aan kunt vragen voor uw naasten die u deze dagen ongetwijfeld erg mist. Uw lokale media gaat in ieder geval haar best doen om enkele lichtpuntjes te creëren in deze verwarrende tijden…