banner

Extra uitzendingen MTV Moergestel tijdens Coronacrisis


Speciaal voor de aan huis gekluisterde oudere dorpsgenoot, maar zonder twijfel ook tot groot genoegen van iedereen die nu noodgedwongen thuis zit, zenden de vrijwilligers van MTV zolang deze situatie zich voordoet, mooie programma’s en “Moergestelse toneelstukken” uit.

Moergestel TV aan het werk... (Foto Joris van der Pijll)

Moergestel TV aan het werk… (Foto Joris van der Pijll)

Deze week:

Thuis in G├Ęssel, filmpjes van inwoners

Jeugdvakantieweek 2019

Bierfestival 2018

Een fluitje van een cent 2013

Natuurlijk Ties 2012

Donderdag om 15.00 uur een extra documentaire over Documentaire Moergestel 1976-1977 en vrijdag Beloofd is beloofd (De Tweede Jeugd) als extra.

 

Denkt u ook aan de speciale radio-uitzending op de zondagmorgen van 10 tot 12 via het kanaal van MTV (Ziggo 43) of via de Fm 87.5 Een programma met fijne plaatjes die u zelf aan kunt vragen voor uw naasten die u deze dagen ongetwijfeld erg mist.