kooplokaal

Drie dagen open podium Durendael Oisterwijk


Geannuleerd in verband met corona.

Voor de tweede keer op rij presenteert Durendael een driedaags muziekspektakel in Oisterwijk. Het traditionele Open Podium in Tiliander heeft zich daarmee uitgebreid naar meerder locaties in het dorp.

Open Podium met diversiteit aan artiesten

Het initiatief komt van de Buiten Les Activiteiten Commissie (BLACK) van de school, waarin docenten en leerlingen samen allerlei activiteiten organiseren. Het Open Podium biedt leerlingen de kans hun talenten te ontplooien op het gebied van toneel, dans, zang en muziek. Docent en medewerker van de BLACK, Jelmer van der Steen, vindt dat de school ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. ‘Als je als school pretendeert midden in de maatschappij te staan, moet je dat ook laten zien. Daarom hebben we ervoor gekozen om zelf naar speciale doelgroepen toe te gaan, die anders wat minder makkelijk toegang hebben tot dit soort evenementen. En de leerlingen doen hiermee ook een stuk levenservaring op.’

Op woensdag 18 maart bent u van harte welkom bij het Open Podium van Durendael in Tiliander. De leerlingen en docenten van Durendael stralen voor u op de bühne in een gevarieerd programma met zang en piano, gitaar, trompet, basgitaar solo, zang en cello en niet te vergeten de docentenact. Natuurlijk kunt u ook dit jaar weer genieten van een spectaculair optreden van de docentenband. Kaarten kosten €3,50 en zijn in de week van 11 tot en met 18 maart verkrijgbaar op school. Resterende kaarten kunt u eventueel kopen aan de deur.

Donderdag 19 maart: Durendael goes acoustic: Proeflokaal ’t Gelagh. In een kleine intieme setting kunt u onder het genot van een drankje genieten van live muziek door onze talenten. Op donderdag 19 maart spelen en zingen de leerlingen van Durendael voor u in Proeflokaal ’t Gelagh op het Lindeplein in Oisterwijk. De avond is vrij toegankelijk en begint om 20.00 uur.

Vrijdag 20 maart: Durendael on Tour: diverse locaties in Oisterwijk en omgeving. Op vrijdag 20 maart trekken de leerlingen van 2College Durendael in Oisterwijk het dorp in om voorstellingen op locatie te verzorgen bij onder andere verzorgingstehuizen, basisscholen en het AZC. De Acts zijn vooral zang met begeleiding van piano, gitaar en ukulele.