bosch car service

Doe jij mee met de Parelkwis Oisterwijk


Pak jij dit jaar als eerste het vragenboek aan? Weet dan, dat er ook vooraf weer enkele opdrachten en vragen komen, maar niet nadat jullie weer inschrijven voor deelname!

Het allereerste boek met 60 seconden later de laatste (Foto: Joris van der Pijll)

Ook dit jaar zetten de Parelkwis ‘bedenkers’ jullie teams weer aan het werk met een boek vol vragen en opdrachten. De spelavond valt dit jaar op zaterdag 26 september. De uitslag wordt weer gepresenteerd op een feestelijke avond op zaterdag 3 oktober. Zet deze data alvast in je agenda, want dit mag je niet missen! Schudt vervolgens de groepsapp maar weer wakker en roep je team alvast bij elkaar, want de inschrijving is gestart! Kijk op www.parelkwis.nl.

Voorkennis

Nieuw dit jaar is handelen met voorkennis. Teams die zich voor 15 april inschrijven krijgen de gelegenheid om zelf maximaal vijf vragen aan te leveren, waar de organisatie een vraag uit kiest. Als je zelf het antwoord al weet heb je dus al voorsprong. Het antwoord moet te vinden zijn voor andere teams, niet meerdere antwoorden kennen, liefst over Oisterwijk gaan,en foto’s die je meestuurt voldoende groot en kwaliteit en vrij van rechten. Mail naar info@parelkwis.nl

Al twee jaar een groots succes, nummer drie moet eveneens een topper worden!