banner

Cursus over Christelijk geloof in Oisterwijk


Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Oisterwijk wordt aangeboden door een samenwerking tussen de parochie St. Jozef en Protestantse kerk Oisterwijk e.o..

De Petruskerk in Oisterwijk

In Oisterwijk gaat op 3 maart een Alpha van start. In twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18.30 uur tot 21.30 uur in het Jozefcentrum aan de Kerkstraat 95A in Oisterwijk (langs de Petruskerk). In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem persoonlijk contact op via alpha.oisterwijk@gmail.com