banner

Buurtgenoten Moergestel nu meer dan nodig


Ook in Moergestel zijn diverse activiteiten geannuleerd, maar Buurtgenoten Moergestel blijft bereikbaar, en waar mogelijk inzetbaar.

Niet werkelijk deze arm, maar wel het gevoel geven…

‘Ieder van ons doet wat mogelijk is in de eigen buurt en biedt waar mogelijk hulp, troost, ondersteuning en een antwoord op vragen. We vernemen van alle kanten hoe fijn het is dat het project Buurtgenoten bestaat, bekend is bij zowel de senioren als bij de hulpverlenende instanties en zich belangeloos inzet voor de kwetsbaren in de buurt,’ aldus Piet Gelden namens hen die helpen, de Buurtgenoten in Moergestel.

Voor fysieke ontmoetingen is nu geen mogelijkheid, maar via de telefoonnummers en mail (klik hier)  zijn velen wel bereikbaar en kunnen assisteren. Denk aan bellen, boodschappen doen, medicijnen ophalen, een wandelingetje maken, een maaltijd bezorgen, contacten leggen en troost bieden.

Meer hulp mogelijkheden, ook in Oisterwijk en Haaren, bekijkt u hier: Corona Informatie Oisterwijk