glasvezel

Bouw mee aan de muziekruimte op AZC Oisterwijk


Geannuleerd in verband met richtlijnen RIVM/ Rijksoverheid Coronavirus.

Stichting de Vrolijkheid zoekt extra handen tijdens NL Doet, voor het opknappen van een muziekoefenruimte op AZC Oisterwijk.

Help je mee met klussen?

Stichting de Vrolijkheid heeft het initiatief opgepakt om tijdens het jaarlijkse NL Doet van Oranje Fonds de muziekruimte in het asielzoekerscentrum aan de Scheibaan op te knappen. Er zal worden gebouwd, gesjouwd en geschilderd. Zo wordt er nieuwe energie in de ruimte van 15 m2 geblazen en kunnen bewoners, jong en oud, in een uitnodigende en inspirerende plek muziek maken. De stichting is nog op zoek naar twee aanpakkers die zich vrijwillig beschikbaar stellen voor zaterdag 14 maart van 9.00-17.00 uur. Er is al veel materiaal aanwezig en gereedschap geleend, maar naast spijkers en latten, wordt er nog gezocht naar lokale bedrijven en/of particulieren die geïmpregneerde gordijnen en akoestische platen zouden willen doneren.

Stichting de Vrolijkheid is een landelijke organisatie en is al ruim 20 jaar op 29 asielzoekerscentra in Nederland werkzaam. De Vrolijkheid investeert met kunst in de ontwikkeling en empowerment van kinderen, jongeren en hun ouders in asielzoekerscentra. In Oisterwijk wordt er wekelijks gewerkt met lokale kunstprofessionals en een team vrijwilligers. Zij investeren met regelmaat in muziekworkshops en -instrumenten.

Samen muziek maken, maar dan graag in een meer inspirerende ruimte…