genieten

Blij dat ik iemand een fijn moment heb kunnen geven


In deze rare tijd wordt een persoonlijk contact gemist, een knuffel. Toch zijn er dagelijks heel veel welwillende inwoners die op andere manieren iets betekenen voor hun medemens.

‘Het eerste telefoontje met mevrouw is gepleegd. We hebben zo’n 10 minuten of misschien wel langer met elkaar gesproken. Ik heb haar gevraagd of ze het goed vindt dat ik haar morgen weer bel. En dat was goed,’ zo laat een van de vrijwilligers van Contour de Twern weten. ‘Ze bedankte me ook voor het bellen. Zo lief. En ik ben blij dat ik vandaag iemand een fijn moment heb kunnen geven.’

Een belmaatje doet wonderen. Bent u ook op zoek naar een belmaatje? Er zijn meerdere vrijwilligers die iets willen betekenen. Dus aarzel niet en neem contact op met Contour de Twern via 013-5284080.

Meer hulp mogelijkheden leest u hier:

 

DTZ logo low