bosch car service

Bibliotheek online voor jongeren en volwassen thuisblijvers


De Bibliotheek is dan misschien gesloten, maar online blijven ze de bezoekers inspireren.

Zo zijn op de website de leukste e-books en luisterboeken te vinden én zijn er een boel tips voor zowel de jonge als de volwassen thuisblijvers. Denk bijvoorbeeld aan tips om thuis lezen voor kinderen leuker te maken of de beste podcasttips.

Thuis lezen kan digitaal

De bibliotheek heeft en online aanbod samengesteld waar iedereen gebruik van kan maken zowel bibliotheekleden en niet-leden. Op de website is een aparte pagina gemaakt voor jongeren en volwassen thuisblijvers met tips over luisterboeken, podcast, educatieve apps, online hoorcolleges en nog veel meer.

De meeste kinderen zitten nu thuis, daarom heeft de Bibliotheek drie handige blogs online gezet om ouders te ondersteunen. Met tips om thuis lezen voor je kind leuker te maken, tips voor thuiseducatie en tips voor apps en games voor kinderen. De tips voor de Apps en games wordt binnenkort uitgebreid met de leeftijdscategorie 12 – 16.

Op Facebook zijn er iedere week vaste rubrieken met aanbod voor ouders en andere mensen die graag lezen. En er is ook voorlezen voor kinderen.