genieten

Betaling hypotheek of bedrijfslening uitstellen tijdens Coronacrisis


Voor inwoners die hun hypotheek niet kunnen betalen, en bedrijven die geld hebben geleend, biedt Midden Brabant Advies maatwerk oplossingen.

Hypotheek

‘Als een RegioBank-klant geen inkomen meer heeft en zijn hypotheek niet meer kan betalen als gevolg van de Coronacrisis, dan kan hij/zij gebruik maken van onze maatwerkaanpak. Wij kijken samen met de klant welke mogelijkheden er zijn om de betalingen te kunnen blijven voldoen,’ zo laat Peter Dirks van Midden Brabant Advies weten.  Denk aan een betaalpauze van maximaal drie maanden of een deelbetaling van de maandtermijn. Wie hierover advies wil leest hierover meer op de speciale pagina Hypotheken in deze Coronacrisis of bekijk dit overzicht (klik hier).

Midden Brabant Advies aan de Baerdijk in Oisterwijk (Foto: Joris van der Pijll).

Bedrijfslening

Ook voor bedrijven die een lening hebben, en de aflossing en rente vanwege teruglopende omzet niet kunnen betalen, zijn er diverse mogelijkheden. Zo kan er tot wel zes maanden uitstel worden gegeven. Ook hierbij is een goed advies en zorgvuldige afweging van belang. Welke mogelijkheden van steun zijn er, hoeveel omzet verlies wordt verwacht en hoe levensvatbaar is het bedrijf na de crisis?  Lees er meer over op de speciale pagina: Bedrijfsleningen in deze Coronacrisis.

Vragen? Bel of mail via onderstaande website: