banner

Beetje Dansen helpt Haarens Gemak met ludieke Bingo


De organisatoren van Beetje Dansen Event in Haaren gaan het Haarense café ’t Gemakt helpen met een ludieke Bingo. Doe je mee?!

Café ’t Gemak in Haaren (Bron: Google Maps).

Het zijn voor iedereen hele lastige tijden, waarin we helaas de deur nauwelijks uit mogen en waar een biertje bij ’t Gemak in de kroeg of kijken naar je favoriete sport er eventjes niet in zit,’aldus Roel, ‘we vinden het belangrijk om los van onze eigen evenementen door het jaar heen de ondernemers in Haaren te kunnen helpen waar we kunnen, zeker in deze tijd. Daarom brengen we zaterdag 28 maart een avondje vol humor, spel & gezelligheid.’

Huiskamer

Normaal komen de gasten naar de huiskamer van Haaren, nu komt dit gezellige spel naar de huiskamer van de mensen thuis. Vanaf 20:00 uur presentatoren Bobby Schoonus & Pieter Hess vanuit de studio live te zien zijn op Facebook & YouTube en brengen zij de 𝗛𝗮𝗮𝗿𝗲𝗻𝘀𝗲 𝗗𝗼𝗿𝗽𝘀 𝗕𝗶𝗻𝗴𝗼 bij jullie in de woonkamer. Voor wie bingo heeft, kan meteen bellen met het callcenter en uw telefonistes Fedor van Ravesteijn & Roel Van de Ven zullen direct de uitslag controleren. Zo maakt u de gehele avond kans op spectaculaire prijzen.

Eén bingokaart kost 5 euro; drie voor 12,50; te bestellen via info@tgemak.nl of door te geven via Facebook. Vrijdag 27 maart tussen 20:00 en 22:00 uur zijn de kaarten op te halen bij ’t Gemak, op zaterdag 28 maart worden ze bezorgd. Graag even aangeven welke optie je voorkeur heeft, inclusief eventueel bezorgadres. Bezorging alleen in Haaren, inwoners uit andere dorpen kunnen de kaarten dus even afhalen.