banner

Aanmelden voor een van de duizend pannetjes soep (+ Film)


Een aantal sociale ondernemers in Oisterwijk hebben deze week 1000 porties verse soep gemaakt. De eerste 75 mensen zijn gisteren voorzien.

Krijg een pannetje soep

Een van de vele pannen soep, er werden al duizend porties gemaakt!

Voor senioren, mensen die ziek zijn, herstellen van een operatie of minder weerstand hebben is er gratis verse soep aan huis. Met uiteraard op voldoende afstand een kort praatje aan de deur. Mail uw naam, adres en telefoonnummer naar info@sociaalhuisoisterwijk.nl. Voor wie echt niet kan mailen, mag bellen naar 06-47933872 of 06-51766018. De bezorging volgt zo snel mogelijk, maar kan uiteraard enkele dagen in beslag nemen.

Geef een pannetje soep

De koks en de huisbezoekers zorgen letterlijk en figuurlijk voor een opkikker. Ze hebben er tijd voor, hun keukens zijn beschikbaar, maar de ingrediënten raken op! Doneer voor de ingrediënten op bankrekeningnummer NL21 RABO 0340 8810 54 t.n.v. stichting Sociaal Huis Oisterwijk o.v.v. “opkikker”.

Overige hulp

Voor ouderen en kwetsbare inwoners hebben wij een pagina met informatie voor hulp samengesteld. Daar treft u deze en andere hulp mogelijkheden.