banner

13 Punten voor jeugd Trinitas Oisterwijk


De bekerwedstrijd voor het eerste Trinitas team van jongeren onder de 12 tegen Oirschot eindigde met 13-0!

Trinitas JO12-1

3 maart was eindelijk de bekerwedstrijd tegen Oirschot Vooruit een feit. Of het de kwart- of achtste finale was dat wist niemand maar niettemin kon Trinitas JO12-1 weer lekker een potje voetballen. Na hoog beraad gaf de keurmeester zelfs toestemming om op het grasveld te mogen spelen. Na een serieuze warming-up begon de wedstrijd begon pas echt onder begeleiding van scheidsrechter Chiel Das. Trinitas kwam erg sterk uit de startblokken en gaf de tegenstander geen meter ruimte. Oirschot Vooruit stond dus meteen met de rug tegen de muur. Na 2 minuten was het eerste doelpunt (1-0) al een feit. Nauwelijks bijgekomen van de eerste treffer werd na 4 minuten de 2-0 in het doel van de tegenstander geschoten. Even kon Oirschot Vooruit op adem komen en proberen om een kans te creƫren maar na 10 minuten was het na diverse kansen weer raak en volgende de 3-0. Na deze genadeklap kreeg Oirschot Vooruit binnen 3 minuten nog 3 doelpunten te verteren.

Na 15 minuten spelen floot Chiel Das voor een welverdiende 2 minuten rust en stond er reeds 6-0 genoteerd in zijn scheidsrechtersboekje. Oirschot Vooruit kwam een paar keer voor het doel van Trinitas, maar de keeper was van mening dat hij deze wedstrijd de nul ging houden. Tijdens de tweede helft regende het doelpunten en uiteindelijk met nog 6 minuten speeltijd voor de boeg gooide de trainer van Oirschot Vooruit de handdoek in de ring en vroeg aan een geweldig fluitende Chiel Das om een eind te maken aan de lijdensweg van zijn team. 13-0 winst voor Trinitas JO12-1 stond genoteerd. Oirschot Vooruit verdient een groot compliment voor respect en sportiviteit! Desondanks de grote nederlaag bleven ze netjes en sportief voetballen. Trinitas-Oisterwijk JO12-1 zijn blij, weer een ronde verder in de beker! Op naar de volgende bekerwedstrijd…