banner

Zoek het sleutelgat in het donker…


Zoek het sleutelgat maar eens in het donker…
Van een Oisterwijkse mantelzorger, uit de dagelijkse praktijk:

Lamp stuk, samen in het donker…

Altijd handig zo’n lamp in de steeg die aan springt als het donker wordt. Zowel voor buuf als voor mij. Maar plots kunnen we het sleutelgat niet meer vinden. De lamp doet het niet meer. We moeten het op de tast doen. Gelukkig zijn we geen nachtbrakers. “De lamp in de steeg is kapot”, zegt buuf na een paar dagen. “Dat heb ik ook gemerkt’’, zeg ik. ’’Toch handig als hij brandt, ik heb er zelf ook plezier van”.

Een week later schiet de lamp me weer te binnen. Het is droog weer, dus de klus kan meteen geklaard worden. De trap op, lampenkap open maken en ziezo, de lamp is weer vervangen. Vanavond even testen als het donker is. “Buuf, de lamp in de steeg doet het weer, hoef je niet meer op de tast te lopen”, zeg ik.

Buuf blij, ik blij, samen blij.

Ons lampke doet het weer! We kunnen het sleutelgat weer vinden in het donker!

 

DTZ logo low