banner

Vera is diëtist bij Zlim Oisterwijk


Al vijf jaar werkt de 28-jarige Vera als diëtist bij ZLIM Oisterwijk. Ze geniet van het persoonlijke contact wat je met cliënten hebt.

Wat ze krachtig vindt aan de methode van Zlim is de op maat gemaakte combinatie van voeding en doelgericht bewegen. “Iedereen is anders. Daarom passen we het programma altijd aan aan de cliënt, zodat het past bij je. Dát is de sleutel tot succes.”

Haar ⁠guilty pleasure is taart!

Vera Wenting komt uit Bladel. Haar vrije tijd brengt ze liefst door met haar man en dochtertje van 1,5 jaar oud. “Ik vind het heerlijk om samen op vakantie te gaan. Maar ook van een avondje borrelen, of lekker koken en eten, kan ik zeker genieten.”

Vera is diëtist bij Zlim Oisterwijk

Snoepen doet ze ook heus wel. “Mijn guilty pleasure is absoluut taart! In alle soorten en maten. Dat eet ik dus ook best wel eens. Het gaat erom de juiste balans te vinden tussen gezond en genieten, en daar hoort voor mij zeker een stukje taart op z’n tijd bij.”

Haar boodschap:  “Als je af wilt vallen, ga dan voor blijvend resultaat. Goed werk heeft tijd nodig, gun jezelf die tijd.”

Delen: