banner

Zij doen ut mee carnaval


Zij doen ut, soms in 2D, soms ook in 380 graden.

Enthousiast gaan ze ieder jaar weer op pad, en leggen ze alle carnavalsactiviteiten voor u vast op de gevoelige plaat. Het carnavalsgedruis ziet u via hun lens voorbij komen, dit jaar zelfs in 380 graden.

Een aantal van de leden, zo kwam u ze vorig jaar tegen, dit jaar nog enkele meer…

Het doel van de vrijwilligers van het Oisterwijkse fototeam is om lokale activiteiten van de carnavalsverenigingen kleurrijk in beeld te brengen. De website Oisterwijknieuws.nl fungeert hierbij als centraal digitaal platform en koppelt de fotoseries aan actueel nieuws en informatie. Ook komen er foto’s vanuit dit team bij toepasselijke berichten in weekblad Nieuwsklok en kunnen verenigingen en organisaties in overleg gebruik maken van het beschikbare materiaal.

380
Dit jaar is een van hen zelfs begonnen met het ‘rondom’ filmen. Het toont het kleurrijke feest op juist die plek vastgelegd, in 380 graden rond! U als kijker kan met de muis zelf de kijkrichting bepalen! Leuker kunnen we het niet maken.

Meer!

Tot slot, liefhebbers die zich graag bij deze club willen aansluiten, of hun eigen fotoserie willen delen, zijn van harte welkom zich te melden via Fototeam@oisterwijknieuws.nl …