glasvezel

VOF De Kunst in Tiliander Oisterwijk


Vervallen in verband met coronavirus.

Eén Kopje Koffie! En ja ook Suzanne…

VOF De Kunst

Het is de nazomer van 1983. Uit alle radio’s klinkt dat ene aanstekelijke lied ‘Suzanne’. Nummer één in de hitlijsten, iedereen zingt het mee. Vanuit het niets verovert VOF de Kunst het hele land! Enkele jaren later wordt dit succes nog eens dunnetjes over gedaan. Opeens drinken we overal ‘Eén Kopje Koffie’. Het lied galmt door kroegen, zalen en stadions. De hits blijven zich aaneenrijgen: ‘Retour Sneek’, ‘Oude Liefde Roest Niet’ en ‘Waar Heb Ik Jou Meer Gezien’.

“VOF de Kunst, met Het bloed kruipt (waar het niet gaan kan) is een feest der herkenning voor iedereen, met oude hits, nieuwe muziek, meezingers en luisterliedjes. Nog altijd even energiek en aanstekelijk als toen!”

VOF de Kunst is te zien op vrijdag 20 maart om 20.30 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €24,50. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 2073333.