banner

Vacature: Schoonmakers voor diverse locaties rondom Oisterwijk


CSS Schoonmaakdiensten in Oisterwijk heeft meerdere vacatures voor projecten in en rondom Oisterwijk.

CSS Schoonmaakdiensten Oisterwijk

Het Oisterwijkse schoonmaakbedrijf zoekt personeel voor schoonmaak werkzaamheden. Er staan op hun website diverse vacatures vermeld, en je kan ook altijd een open sollicitatie sturen, zodat ze jou op de hoogte houden als er werk vrij komt.

Bekijk de website van CSS Schoonmaakdiensten, klik op vacature, of mail voor meer informatie naar info@css-schoonmaak.nl

 

Uw vacature op Oisterwijk Nieuws!!

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low