banner

Vacature: Medewerkers bij New York Pizza in Oisterwijk


New York Pizza zoekt voor een nieuw te openen vestiging in Oisterwijk enthousiaste medewerkers die net dat stapje extra zetten!

Met ruim 210 franchisevestigingen in Nederland is New York Pizza de grootste Nederlandse franchiseformule op het gebied van thuisbezorgen en of afhalen van vers bereide, warme pizza’s en pasta’s. Ben jij op zoek naar een leuke en flexibele bijbaan? Voor alle functies gelden goede arbeidsvoorwaarden, uitstekende begeleiding en werken in een jong en enthousiast team.

New York Pizza zoekt voor Oisterwijk: Bezorgers, Pizza Bakkers, Fietskoeriers en een Assistent Bedrijfsleider.

Interesse? Mail naar nypoisterwijk@gmail.com of bel 06-44625071

 

Uw vacature

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low

 

Delen: