banner

Vacature: Commercieel medewerker binnendienst


Ben jij op zoek naar een commerciële baan met doorgroeimogelijkheden? Ben jij servicegericht, heb je iets met opleidingen en ben je communicatief en commercieel sterk? Ga dan de uitdaging aan en kom onze binnendienst versterken!

Functieomschrijving (32-36 uur per week)

Vanwege onze groei zijn wij op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst. Jij zorgt ervoor dat ons klantenbestand wordt onderhouden en uitgebreid. Je hebt contact met (toekomstige) klanten en cursisten over hun opleidingsbehoefte en wat wij daarin kunnen betekenen. Je weet praktische oplossingen aan te dragen en zorgt ervoor dat door jouw overdracht de omliggende werkzaamheden feilloos worden verwerkt.

Door jouw proactieve houding zijn onze klanten uitermate tevreden. 

Wat verwachten wij van jou?

 • Je signaleert verkoopkansen en weet deze ook te realiseren
 • Je werkt resultaatgericht en behaalt jouw commerciële doelstellingen
 • Je bent servicegericht, accuraat en stressbestendig
 • Je beschikt over een MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • Je beheerst perfect de Nederlandse taal. Engels is een pré
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en woonachtig in de buurt van ons kantoor (Haaren)

Jouw verantwoordelijkheden?

 • Het werven van nieuwe klanten en aanvragen via diverse kanalen
 • Het telefonisch adviseren van klanten
 • Het verwerken van klant(aan)vragen
 • Het voorbereiden en opstellen van offertes en contracten
 • Relatiebeheer en/of aanspreekpunt Bedrijfsacademies
 • Het actualiseren van CRM
 • Het maken van bezoekafspraken voor collega’s
 • Mede bedenken en creëren van commerciële acties

Advance Groep
Advance Groep is een energiek en dynamisch bedrijf, waar het creëren van vooruitgang bij onze klanten centraal staat. Je komt elke dag voor uitdagingen te staan, die je samen met je collega’s meteen oppakt. Wij halen alles uit de kast om onze zakelijke klanten zo goed mogelijk te bedienen, om zo met hen een duurzame relatie op te bouwen. Het incidenteel werken op zaterdag maakt onderdeel uit van de functie.

Klaar voor de uitdaging?
Ben jij klaar voor deze uitdagende baan? En kun je op korte termijn beginnen? Solliciteer dan nu! Wij bieden een marktconform salaris en een prettige werksfeer op een bijzondere locatie. Stuur je CV voorzien van een overtuigende motivatie naar: l.vanvenrooij@advance-groep.nl

Heb je vragen over deze vacature, neem dan contact op met Liesbeth van Venrooij (Teamleider).
Een assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Advance Groep is gevestigd aan de Kerkeind 22, 5076 AC Haaren.Bel 0411-647000 of kijk op www.advance-groep.nl

———————-

Uw vacature op Oisterwijk Nieuws!!

Plaats uw personeelsadvertentie op deze website, en toon uw sociale betrokkenheid met de lokale samenleving. Gun uw baan aan iemand uit uw eigen woon-/ werkomgeving! Wie gunt u een baan? Voor meer informatie over het verspreiden van uw personeelsadvertentie in Oisterwijk, omliggende dorpen en de regio: Mail@oisterwijknieuws.nl

 

DTZ logo low