glasvezel

Succesvolle Muzieksalon in Inloop Oisterwijk


De datum 14 februari 14.00 uur staat bij menigeen al in de agenda genoteerd. Dan is er namelijk een vervolg op de zeer succesvolle muzikale middag, die onlangs voor de eerste keer in Huiskamer De Inloop aan de Kerkstraat 48 in Oisterwijk werd georganiseerd.

Sfeer in de Muzieksalon

Vrolijk het weekend in
De eerste keer werd er geluisterd, gezongen, opgelet, geraden en er werden leuke prijzen gewonnen tijdens de eerste geanimeerde editie van De MuziekSalon in de vorm van een muziekbingo. De bezoekers waren na afloop enorm enthousiast en iedereen heeft genoten. De muziekmiddag zal elke keer op een andere manier worden ingevuld maar één ding is zeker: u gaat elke keer heel vrolijk het weekend in.

Prachtige muziek
Vrijdag 14 februari wordt weer een heel bijzondere middag want dan maakt u kennis met de beroemde muziek “Carnaval der dieren” van de componist Camille Saint-Saëns. U hoort in het kort zijn levensverhaal en waarom hij deze muziek schreef. Natuurlijk gaat u samen luisteren en genieten. Misschien herkent u welke dieren in diverse fragmenten muzikaal worden uitgebeeld en wellicht zelfs door welk(e) instrument(en). Om u een handje te helpen krijgt u daarvoor een kaart met afbeeldingen. U hoeft geen kenner van klassieke muziek te zijn om mee te kunnen doen.

Muzikale vrijwilligers
De middagen worden steeds verzorgd door vrijwilligers. Ze hebben allemaal een muzikale achtergrond en zijn super enthousiast om, samen met u, aan de slag te gaan. Zo is Stans Faes pianodocente en Maike Horst dirigent van het koor Jeremiade. Wilma van Poppel bespeelt een blaasinstrument en ook Danielle van den Hurck, professioneel zangeres, heeft haar medewerking toegezegd. Marion Bergman is dirigent van de Molenzangers en een ervaren kracht als het gaat over muziek maken met groepen.

Houdt u van muziek en bent u nieuwsgierig geworden?
De MuziekSalon is elke tweede vrijdagmiddag van de maand geopend. Kom daarom op vrijdag middag 14 februari om 14.00 naar huiskamer de Inloop aan de Kerkstraat 48 in Oisterwijk en geniet samen met anderen van een leuke muzikale middag.

Meer informatie over deze en andere activiteiten vindt u op www.inlooppuntoisterwijk.nl.