banner

RegioBank Oisterwijk heeft handige overstapservice


Met RegioBank kiest u voor de meest klantgerichte, de meest klantvriendelijke en beste bank van Nederland.

De vestiging van Midden Brabant Advies en RegioBank aan de Baerdijk in Oisterwijk (Foto Joris van der Pijll).

Onderzoek van de Consumentenbond onder ruim 14.000 klanten gaven RegioBank de hoogste waardering en beoordeelde de betaalrekening van RegioBank als de beste bankrekening in Nederland.

Om rekeninghouders te helpen als ze willen overstappen, helpt de Oisterwijkse RegioBank-adviseur – Midden Brabant Advies – u graag bij uw overstap, inclusief een handige Overstapservice*.

*Deze service geeft uw overstap door aan bedrijven en instanties met een Nederlands rekeningnummer, die met automatische incasso’s geld van uw rekening afschrijven. Ook stuurt de service alle bij- en afschrijvingen op uw oude rekening 13 maanden door naar uw nieuwe rekening.

Voor een vraag of advies kunt u gewoon binnenlopen. In Oisterwijk zitten de adviseurs voor u klaar aan de Baerdijk 20, en ook in Haaren, Udenhout en Vught ontvangen zij u graag (klik hier voor vestigingen en openingstijden).

Regelt u het liever zelf online? Mail dan een kopie van uw huidige bankpas naar info@middenbrabantadvies.nl Spoedig ontvangt u dan de verdere instructies. Daarna regelt u uw bankzaken eenvoudig via internetbankieren of via de Mobiel Bankieren app van RegioBank. Ook bedrijven, verenigingen en stichtingen kunnen gebruik maken van de Overstapservice*.

Samengevat:

  • Het is heel makkelijk om over te stappen naar RegioBank,
  • Inclusief persoonlijk advies en hulp om uw overstap snel te regelen,
  • U krijgt informatie over de producten,
  • Uw adviseur opent het product naar keuze,
  • U kan gebruik maken van de Overstapservice*.