banner

Prins Moergestels Pierewaaiersrijk bezoekt ziekenhuis


Rob Beerens, Stadsprins van het Moergestelse Pierewaaiersrijk, Prins van C.V. De Pierewaaiers, ofwel Prins Rob d’n Urste, roept u op uw door ziekte of ongeluk getroffen medemens aan te melden voor een bezoek.  dus de scepter zwaaien tijdens Carnaval!

Prins Rob d’n Urste van de Pierewaaiers in Moergestel

In het Pierewaaiersrijk is het al vele jaren een traditie dat de Stadsprins op de vrijdagochtend vóór Carnaval een bezoek brengt aan de Moergestelse mensen in het ziekenhuis. ‘Ook dit jaar wil ik samen met mijn Adjudant Jeroen deze Moergestelnaren weer een hart onder de riem steken met ons bezoek,’ aldus de voorganger van het Moergestelse carnaval. ‘Helaas maakt de privacy-wetgeving het niet meer mogelijk dat we een overzicht van deze personen krijgen. Daarom doen wij een oproep aan jullie. Kent u of heeft u iemand in uw familie of naaste omgeving die in het ziekenhuis ligt en het op prijs stelt om een bezoek van de Stadsprins en Adjudant te ontvangen? Stuur dan een e-mail naar ceremoniemeester@cvdepierewaaiers.nl of bel naar 06-13464865.’