banner

Neem jij de buurman of je oma mee naar de optocht?


Jouw alleenstaande buurman, je oma, die meneer in een rolstoel, of die jongen uit de buurt met een verstandelijke beperking… Durf jij hen mee op pad te nemen naar het Prinsenonthaal, de optocht, of bijvoorbeeld de boerenbruiloft? Ook voor hen is er niks leuker dan erbij zijn, meedoen in de polonaise!

Doe ut!

Een rustig, of juist een wat drukker plekje; de optocht is plezier voor iedereen! (Foto: Joris van der Pijll)

Gaan jullie voor het dweilen samen koken, eieren bakken, friet halen of ga je voor soep? Nodig dan opa of oma ook even uit, die doen een moord voor snert met roggebrood en spek! En de echte waaghalzen? Die duiken met opa inclusief rollator de drukke kroegen binnen! Wedden dat ze dat waarderen?! Sleep ze mee, of ga even op bezoek, bezorg ook hen een carnaval om nooit te vergeten!!

Een foto na afloop is van harte welkom! Durf te Zorgen Oisterwijk stimuleert de informele zorgverlening en burenhulp binnen de gemeente Oisterwijk, met sociaal-maatschappelijke berichten, mooie voorbeelden, jouw foto met verhaal! Lees op Oisterwijknieuws.nl/durftezorgen meer over inwoners die durven zorgen en stuur na carnaval een leuke foto in van jouw bijzondere ontmoeting!