anytime

Muzikale activiteit in Inloop Oisterwijk


Elke 2e vrijdag van de maand van 14.00-16.00 uur is er een leuke muzikale middag bij De Inloop. Deze zal opgeluisterd worden met live-muziek, bijvoorbeeld op key-board. Elke keer wordt er  op een andere manier naar muziek geluisterd.

Muzikale middagen bij het Inlooppunt

Muzikale vrijwilligers
Ook nu weer worden deze middagen verzorgd door vrijwilligers. Ze hebben allemaal een muzikale achtergrond en zijn super enthousiast om, samen met u, aan de slag te gaan. Zo is Stans Faes pianodocente en Maike Horsten dirigent van het koor Jeremiade. Ook Wilma van Poppel heeft haar medewerking toegezegd. Zij speelt klarinet. Daniëlle van den Hurck is professioneel zangeres en Marion Bergman is een ervaren kracht als het gaat over muziek beleven met groepen.

Wisselend thema en vorm
Er is steeds een ander thema. De ene keer is er een muziekquiz of wordt er naar muziek geluisterd. Een andere keer tekenen of vertellen de vrijwilligers wat de muziek bij hun oproept of wordt er samen gezongen. De middag zal dus steeds een wisselende invulling krijgen maar muziek staat centraal.

De middagen vinden plaats in huiskamer De Inloop, Kerkstraat 48 in Oisterwijk.
Meer informatie over al onze andere activiteiten vindt u op de website van het Inlooppunt.