anytime

Losschieten Boeren Bruidspaar Döllekesgat Oisterwijk (+Film)


Vrijdag 14 februari van 19:00 tot 23:00 uur gaan familie, vrienden,  dweilorkesten en hun fans het Boerenbruidspaar traditioneel losschieten.

Het Boerenbruidspaar is Corrien van Henk en May van De Knuisten, en Pieter van Piet en Betty van ’t Oude Nest.

Op het Kerkplein komen de families van het boerenbruidspaar en hun vrienden bij elkaar voor het carbidschieten, waarna de groep zich samen met muzikanten uit verschillende dweilorkesten verplaatst van kroeg naar kroeg. Je zou het een vrijgezellenfeest kunnen noemen! Om vast in de stemming te komen en natuurlijk de kwade geesten rondom het bruidspaar te verjagen. Om 19:00 uur is het verzamelen in Café ’t Molentje, waarna om 19:30 uur iedereen vertrekt naar het Kerkplein bij de Petruskerk.