banner

Letterzoektocht in Moergestel gaat nog even door


Waar komen ze vandaan, wat moet je er mee, wie weet het antwoord?

Dat was de vraag begin deze maand, en met het verplaatsen van de optocht, gaat die zoektocht nog even door!

Rootven & Friends in de optocht van Moergestels Pierewaaiersrijk

Vanaf maandag 3 februari hangen er in een aantal lantaarnpalen in Moergestel 12 letters, op de route van de carnavalsoptocht. Weet jij wat ze betekenen? Uit min of meer betrouwbare bron, weten wij dat deze letters een woord vormen. Voor wie het woord weet, maakt kans op een mooie prijs!

Je antwoord kun je tot vrijdag 20 maart 18:00 uur, met naam, mailadres en telefoonnummer, bij Novy Moergestel inleveren in de daarvoor bestemde box of mailen naar pemajomi@home.nl . Uit de goede inzendingen wordt door Rootven & Friends een prijswinnaar geloot. De winnaar wordt zondag 22 maart, rond de klok van 17:00 uur, bij café de Brouwer bekend gemaakt.