banner

Kerkdienst en feestmiddag met KansPlus Oisterwijk (+ Film)


Aggut kunt moet ut doen! Dit is het motto van carnaval in Oisterwijk van 2020. ‘Natuurlijk geven wij daar gehoor aan want we kunnen het al vele jaren, gezellig carnavallen!’ aldus een enthousiaste vereniging, die in Oisterwijk traditiegetrouw op zondag de kerkdienst verzorgt en haar eigen feest geeft op de dinsdagmiddag.

Prinses Maja en Prins Joris van KansPlus

Kerkdienst
Op zondag 23 februari om 11 uur is de kerkdienst in de Petruskerk in Oisterwijk. Hier ontvangen Prinses Maja en Prins Joris van KansPlus Oisterwijk, iedereen die deze bijzondere viering wil meemaken. Naast de eigen bijzondere raad van 11 zijn ook stadsprins John 1, Jeugdprinses Lana, Prins Motto en zijn raad van de Zotte Mulders en het boerenbruidspaar aanwezig. De viering wordt voorgegaan daar pastoor Francis de Meyer en het smartlappenkoor Jeremiade zorgt voor de vrolijke zang, bijgestaan door de muziek o.l.v. Erik Potters. Daarnaast is Toine Smolders, de eigen ‘huispianist’ ook weer aanwezig.

Dinsdagmiddag

Heerlijk feest bij KansPlus in Wijkcentrum Pannenschuur (Foto: Joris van der Pijll).

Op dinsdag middag 25 februari begint om 13.30 uur de carnavalsmiddag in wijkgebouw Pannenschuur. Naast mensen met een beperking krijgt iedereen hier de ruimte om te hossen! Op deze middag komen ook de Stadsprins John 1, de jeugdprinses Lana en de Zotte Mulders. Deze middag is mede mogelijk door de sponsoren die de vereniging een warm hart toedragen. DJ Leroy en Joris zorgen ervoor dat de juiste carnavalskraker worden gedraaid! Daarnaast is er deze middag ook nog een optreden van Chiem Liebeton! De entree is gratis!

‘Ge ziet, we zijn er klaar voor en als ge kunt kome moet ut zeker doen!’