banner

Jurgen Bogers nieuw raadslid PGB Oisterwijk


In de raadsvergadering van 5 maart wordt Jurgen Bogers voorgedragen als nieuw gemeenteraadslid namens Partij Gemeente Belangen (PGB). Hij is de opvolger van Sander Arkesteijn, die eind januari afscheid heeft genomen omdat hij is verhuisd naar buiten onze gemeente.

Natuur en Landschap

Jurgen Bogers

Jurgen Bogers is al jarenlang politiek actief voor PGB, met name op het gebied van Ruimtelijke Zaken. Daarbij komt hij vooral op voor natuur en landschap in onze gemeente. Daarbij streeft hij altijd naar een juiste balans tussen de verschillende belangen, vooral in het buitengebied.

Bunders
Hij is opgegroeid in De Bunders in Oisterwijk. Daarna heeft hij voor zijn studie sociale geografie en werk een aantal jaren elders gewoond, maar is inmiddels alweer zo’n 10 jaar teruggekeerd in onze gemeente. Hij woont nu met zijn vrouw en twee dochters weer in De Bunders.

Docent
In het dagelijks leven is hij docent Aardrijkskunde in Den Bosch en Helmond. In zijn vrije tijd leeft hij zich regelmatig sportief uit bij OZC`57 en met de mountainbike en racefiets her en der door het Brabantse land. Verder heeft hij jarenlang in de Gemeenschappelijke Medezeggenschapsraad (GMR) van de basisscholen in onze gemeente gezeten.

Zetel
Met de benoeming van Jurgen Bogers is de zesde zetel van PGB weer ingevuld. De partij is ervan overtuigd dat hij deze nieuwe uitdaging in zijn politieke loopbaan met verve gaat inkleden.

PGB en onze redactie wensen hem alvast veel succes en plezier toe in zijn raadswerk.