kooplokaal

Heel Holland Lacht in Tiliander Oisterwijk


Vervallen in verband met coronavirus.

Producent Theater van de Klucht brengt na het succes van ‘Medisch Centrum Best’ dit seizoen opnieuw een tv-hit op de planken. De klucht ‘Heel Holland Lacht’ is een knipoog naar het immens populaire bakprogramma van dit moment.

Heel Holland… Lacht!

De rollen worden vertolkt door Arijan ‘Adje’ van Bavel, Sabine Beens en Onno Innemee. Een flinke uitdaging, want de drie acteurs vertolken gezamenlijk dertien rollen. “Met ‘Heel Holland Bakt’ als inspiratiebron, kan het eigenlijk al niet meer stuk”, aldus een enthousiaste Arijan. “Maar wie een bakwedstrijd verwacht, vind de hond in de pot…. Wij hebben er een heerlijk ‘kluchtig’ sausje overheen gegooid en toveren het theater om tot de gekste taartenwinkel die je maar kunt bedenken!”

‘Heel Holland Lacht’ staat garant voor een avond onbezonnen lachen en is te zien op donderdag 19 maart om 20.30 uur in Tiliander te Oisterwijk. Entree €24,50. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 2073333.