anytime

Haarens nieuws via Haarennieuws.nl


In aanloop naar de komst van het dorp en de samenleving van Haaren, bij de gemeente Oisterwijk, heeft Oisterwijk Nieuws vanaf 2015 stapsgewijs de nieuwsvoorziening van Haaren opgenomen in haar berichtenstroom.

Haaren staat voor de overgang (Foto: Michelle Bosmans)

Het menu op Oisterwijknieuws.nl werd uitgebreid met Haaren, gebroederlijk naast Heukelom, Moergestel, Oisterwijk en van die laatste de wijken. Langzaam groeide (en nog)  het aantal inzendingen van verenigingen en neemt het aantal lezers toe.

Omdat de redactie van Oisterwijk Nieuws, naast uiteraard Oisterwijknieuws.nl ook de beheerder is van Moergestelnieuws.nl, werd eind vorig jaar ook Haarennieuws.nl aan de lijst toegevoegd.

De inwoners, de verenigingen en het nieuws uit Haaren is van harte welkom!!