banner

Ga vrijwillig aan de slag in Oisterwijk!


Op zoek naar een leuke vrijwilligers functie in Oisterwijk?

Aan de slag! Presenteert een aantal vacatures voor vrijwilligerswerk uit het brede aanbod dat op de website staat gepubliceerd. Het betreft vacatures zowel in groepsverband als 1 op 1 inzet.

 1 op 1 contact

Vind jij het leuk om een maatje te zijn voor een oudere of jongere die een steuntje in de rug kan gebruiken? Er zijn mogelijkheden genoeg om dit in de praktijk te brengen.

Andere vacatures

Stichting Huifbedrijden zoekt vrijwilligers die willen helpen bij het huifbedrijden voor verstandelijk beperkte cliënten.

Samen op pad op een fiets van Stichting Rick

Help jij cliënten van ContourdeTwern Oisterwijk, afdeling Informele Zorg, bij het op orde houden van hun papieren en het doen van betalingen?

Nu het voorjaar weer in aantocht is, willen ook ouderen en mensen met een beperking weer naar buiten. Stichting Rick zoekt begeleiders die meefietsen op de duo fiets.

Zorgcentra in Oisterwijk en Moergestel hebben tal van leuke vacatures voor mensen die zich willen inzetten voor de ouderen.

Meerdere organisaties in Oisterwijk en Moergestel zitten te springen om mensen die het bestuur willen komen versterken als bijvoorbeeld voorzitter, secretaris of penningmeester.

Medewerkers van het steunpunt zijn aanwezig in het gebouw van Tiliander tijdens het spreekuur op dinsdag- en donderdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur. Liever een gesprek op een ander tijdstip: neem dan telefonisch contact op met het Vrijwilligerssteunpunt Oisterwijk voor het maken van een afspraak.
Spoorlaan 82 G, 5061 HD Oisterwijk
Tel. 013-5284080
Mail: vrijwilligerssteunpuntoisterwijk@contourdetwern.nl

 

DTZ logo low