banner

Fietser aangereden op fietspad Baerdijk Oisterwijk


Vanmorgen omstreeks 9.00 uur heeft er een aanrijding plaats gevonden tussen een oudere man op een fiets en een bestelbusje.

Fietser aangereden op kruispunt Baerdijk Oisterwijk (Foto: Toby de Kort)

De man fietste op het rode fietspad, het Stroomdalpad, en werd bij de kruising met de Beardijk aangereden. Ondanks de verschillende grote stopborden heeft de automobilist de fietser over het hoofd gezien. De man raakte gewond en is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Team verkeer van de politie kwam ter plaatse voor onderzoek.

In het verleden zijn op dit kruispunt met regelmaat fietsers aangereden. Na enkele jaren is het kruispunt door de gemeente aangepast. Hoewel na deze aanpassing de situatie duidelijk verbeterd is, komt het nog voor dat fietsers over het hoofd worden gezien. Het blijft op dit punt opletten.