kooplokaal

Expositie viltwerk in Oisterwijks Lodewijkskerkje


Geannuleerd in verband met corona.

Zaterdag 28 en 29 maart van 13:30 tot 16:30 uur  exposeert Riet Pessers haar viltwerk in het Lodewijkskerkje aan de Kerkstraat in Oisterwijk.

Viltwerk van Riet Pessers

Een creatieve moeder en de handwerklessen op school vormden de basis voor Riet haar creatieve belangstelling. Naaien, borduren, haken en wandkleden maken gaven de richting aan het latere viltwerk. Lessen en instructies volgden: het oefenen en de aansporing van de viltkunstenares, gaven de doorslag om haar eigen viltwerk te maken. Ze was niet meer te stoppen. Al werkend verfijnde zij de technieken en bouwde zo de ervaring op.

Nu zij de gelegenheid heeft om te exposeren in het Lodewijkskerkje toont zij haar viltwerk voor haar familie, vrienden en geïnteresseerden. Riet zal zelf aanwezig zijn tijdens de twee middag exposities. De entree is vrij, u bent welkom!