banner

Etalagewedstrijd Oisterwijks Döllekesgat carnaval 2020


Veel winkeliers in het centrum van Oisterwijk hebben afgelopen week vol enthousiasme het inschrijfformulier voor de Döllekesgatse etalagewedstrijd weer in ontvangst genomen.

Een groot aantal daarvan heeft zich al ingeschreven, ‘met de toezegging om er ook dit jaar weer iets bijzonders van te maken,’ aldus Ad Rozen, die samen met Gé Peters de jury vormt van deze carnavaleske traditie.

AGGUT KUNT MOETUT DOEN!

‘Het winkelend publiek zal te zien krijgen wat de Döllekesgatse winkeliers in hun mars hebben. De commissieleden van de Raad van Mastendollen verwachten dat de etalages dit jaar er nog mooier uit zullen zien als voorgaande jaren. Want een mooi versierde etalage is toch het visite kaartje van de winkel.’ Voor de drie meest carnavaleske etalages zijn prachtige prijzen te winnen van respectievelijk € 125,00, € 75,00 en € 50,00 beschikbaar gesteld door de Raad van Mastendollen.

De winnaars van de Etalagewedstrijd in 2019 (Foto: Joris van der Pijll)

Die winnaars zullen zaterdagmiddag 22 februari bericht krijgen van Döllekesbrandwachter Ad en Döllekeswachter Gé. De prijsuitreiking zal plaats vinden in Tiliander op zondag 23 februari, na de optocht. Wie mee wil doen aan deze wedstrijd en nog geen inschrijfformulier heeft ontvangen kan zich in verbinding stellen met Döllekesbrandwachter Ad Rozen, bel 0135219344 of 0657276458 of mail naar adjeenthea@ziggo.nl.