kooplokaal

Dixie Muppets jazz in Tiliander Oisterwijk


Geannuleerd in verband met corona.

Dit aanstekelijke zevental, gevormd door muzikale hockeyvrienden uit Oss en omstreken en later aangevuld met ervaren muzikanten van daarbuiten, speelt Dixieland en Swing, maar schroomt niet andere stijlen te verkennen. Naast hun liefde voor “traditionals en evergreens” houden zij van een persoonlijke band en juiste chemie met hun publiek.

De bezetting: Jan Arens, trompet, bugel; Tiny van den Broek, klarinet, saxofoons; Paul van Mook, trombone, vocals; Joop Rakhorst, piano, toetsen; Jan Kaanders, banjo, gitaar; Bernard van ’t Oever, contrabas en Louis van den Berg, drums.

The Dixie Muppets in Tiliander Oisterwijk

The Dixie Muppets zijn te zien op zondag 15 maart om 15.00 uur in Tiliander te Oisterwijk. Gratis Entree. Entree gratis. Voor meer informatie kunt u kijken op tiliander.com of bellen naar 013- 2073333