banner

Carnavalsoptocht Pierewaaiers Moergestel


De optocht in Moergestel is ieder jaar weer een feest voor het oog! Schrijf je in, doe mee, of kom kijken!

De optocht staat er als altijd gekleurd op (Foto: Rick Denissen)

Maokt dèggut goed maokt!

Op zondag 23 februari vanaf 12.45 uur staat de bont gevulde opstoet in de startblokken. Ook dit jaar laten de deelnemers weer zien dat Moergestel uitblinkt in humor, creativiteit en gezelligheid. Buren, klasgenoten, collega’s, vrienden en familie zijn van harte welkom om mee te doen. Zo wordt er links en rechts al druk geknutseld voor deze grote happening. Natuurlijk kan de optocht niet vol genoeg zijn, dus als je nog nooit hebt deelgenomen is dit je kans!

Meedoen
Bedenk een leuke act onder het motto van 2020: Maokt dèggut goed maokt, en duik met vriend, vriendin, buur, neef of nicht het rommelhok in en kom er pas weer uit als je denkt dat je act belachelijk genoeg is om in d’n optstoet te vertonen, er staan tenslotte schitterende (geld)prijzen op jullie te wachten. Voor alle deelnemers is er in ieder geval een hele mooie button, een lekkere zak met snoep en een cadeautje! Voor de nummer 1 ligt er zelfs een extra verassing klaar!

Schrijf je in!
Je kunt je vanaf nu inschrijven. Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen op de website (klikken!), bij kadoshop Novy van Wezel en tevens voor informatie bij Toon Moorman (Raamackerstraat 6, tel. 013 513 3732), Ad Bakkers (Prinses Margrietstraat 15, tel. 013 513 3923) of mail naar carnavalsoptochtmoergestel@gmail.com

Voor genieten doe je vast en zeker met de fotoserie en film van afgelopen jaar…