ondernemers

Carnavalsoptocht Oisterwijk kweekt Schôônste Kèkerke


Schôônste Kèkerke is misschien wel het leukste van de Oisterwijkse optocht!

Kijkertjes genoeg, maar wie krijgt de prijs?

De Raad van Mastendollen ‘kweekt’met haar jaarlijkse wedstrijd al jaren nieuwe kijkertjes; kom je kijken dan maak je zomaar kans! Voor de jeugd uit Döllekesgat die het meest carnavalesk verkleed naar de optocht komt kijken heeft de Raad van Mastendollen ook dit jaar weer mooie prijzen in het vooruitzicht gesteld.

Naast de 5x 111 mega-lollies die namens dit intelligente gezelschap heren al sinds jaar en dag tijdens de optocht worden uitgedeeld, zijn er ook dit jaar waardebonnen voor het schôônst verklede Dölleke of Döllinneke t/m 12 jaar. Een hiertoe vakkundig opgeleide jury zal zondagmiddag 23 februari tijdens de optocht haar uiterste best doen om de kinderen te beoordelen en te belonen. Dit jaar al voor de 50e maal: Dè is goud!

Die is binnen!

Kijken, misschien volgend jaar meedoen, maar nu als het kan die prijzen winnen! Dus beste Döllekes en Döllinnekes t/m 12 jaar: trek je mooiste carnavalspak aan, kom zondagmiddag naar de optocht kijken en zorg dat je goed zichtbaar bent voor onze jury!

Volwassenen
De ouderen mogen uiteraard ook komen kijken, naar weer een lange optocht van gekleurde wagens en verklede verenigingen, soms ook individueel op pad. Om 14.22 uur vertrekt de bonte slinger naar en door het centrum van Döllekesgat , met aansluitend feest en prijsuitreiking in de nieuwe “Nuuw Kunstkting” (Tiliander)

En na afloop, films en fotoseries op deze website, uiteraard!