banner

Carnavalsoptocht door wijk Bunders in Oisterwijk


Vrijdag 21 februari zullen om 10.00 uur alle dollen en dollinnen van de Bunders een optocht door de wijk lopen.

Optocht van Basisschool Bunders door Oisterwijk

Voor de kinderen is het natuurlijk het leukste als er langs de route ouders, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, kennissen en buurtgenoten staan. Kom je ook even kijken? En blijf vooral kijken, dit jaar zal de optocht namelijk 2x voorbij komen! Jaja, de eerste ronde zullen Leergroep II en III lopen en bij de tweede ronde sluiten Leergroep I en de kinderen van kinderdagverblijf Bunderbos van Humankind aan en loopt iedereen samen nog een rondje. Dubbel feest!

De optocht start bij Basisschool de Bunders aan de kant van de Frans Halsstraat. Via de Frans Halsstraat – Durendaaldreef – Jeroen Bosschstraat – Burg. Vogelslaan (ventweg) – Frans Halsstraat komen we terug bij school waar de kinderen verder gaan feesten. Dus kom allemaal op tijd om onze prachtig uitgedoste Bunders Dollen en Dollinnen te bewonderen en moedig ze gezellig aan!