banner

Carnavals zondag in Oisterwijks Döllekesgat (+ Foto’s en films)


Geen optocht in Oisterwijks Dölleksgat, toch waren er wel wat ‘optocht dingen’ te zien, zoals de Showband van De Zotte Mulders, een heerlijk zeepbellenfestijn op De Lind en zelfs de prijsuitreiking ging door, helaas ‘beperkt’ tot de etalageprijs, maar dat mocht de pret niet drukken!

Iets met zeep … (Foto: Annita Schepens)

 

Tiliander goed gevuld (Foto: Peter de Kort).

Na de mis van Kans+ in de Petruskerk, waar de worst van Klara niet geholpen heeft helaas, werd de Döllekes Expres op gang gebracht om iedereen te vervoeren van kroegje naar kroegje. Ondanks dat de optocht niet door ging (we hebben de foto’s uit Haaren van Heukelom nog!)  was het in het dorp en de cafeetjes stamp vol, en ook ‘Ons Döllekesgats Tiliander’ werd goed gevuld.

Zie hier film en foto’s: