banner

Carnavals dinsdag met motto’s in Moergestel en Oisterwijk (+ Foto en film)


Dinsdag was de dag van onder andere het Seniorencarnaval, en aan het einde de afsluiting met (tromgeroffel) de nieuwe motto’s.

Het nieuwe carnavalsmotto voor Moergestels Pierewaaiersrijk is geworden:

Ut gaoj alle kaante op

Het motto voor 2021 in Oisterwijks Döllekesgat:

Zô ziede nogges wè

 

Marco Den Hollander zingt voor de senioren in Tiliander (Foto Leny van Schijndel)

Met een zakdoekje tegen de tranen werd de dinsdag begonnen met het Koffieblaozen, de altijd goed verzorgde seniorenmiddag, bezoek aan Wijkcentrum Pannenschuur met de Prins en Prinses van Kans+, waar een gezellig feestje gebouwd werd, om vervolgens met een knipoog te verschijnen bij de Böllekes en een frikandel eten bij de Eigenheimers. Aldaar het afscheid van de Jeugdprinses en haar raad. Onderscheidingen ‘afgeven’ in Heukelom, prinselijk diner met De Zotte Mulders, afscheid van de raad en hofkapel De Krieltjes, Imca Marina voor de deur en zakken van de Dol. Tot slot, na kregen Stijn Mol, Gunther Rozen en Geert Brekelmans een onderscheiding…

Nog niet tureluurs? Bekijk dan film, fotoseries en meer! Alaaf!

Zie hier film en foto’s: