banner

Carnavalesk veurtoeteren in Oisterwijks Döllekesgat


Na de succesvolle eerste editie vorig jaar, wordt ook dit jaar weer het Veurtoeterfeest in Oisterwijk georganiseerd.

Feest met carnaval in Oisterwijks Dölleksgat (Foto: Carien van de Pas).

Vorig jaar heeft de Zzzzzenderbijband voor het eerste het Veurtoeterfeest in Oisterwijk georganiseerd. Deze eerste editie was een groot succes met wel 30 orkesten die een bezoek hebben gebracht aan Döllekesgat. Daarom, uiteraard, krijgt dit Veurtoeterfeest een vervolg. En wel op zaterdag 22 februari vanaf 14.00 uur. Zzzzzenderbijband nodigt jullie uit voor dit groots dweilevenement in het centrum van Döllekesgat (Oisterwijk), een plaats die een rijke traditie aan dweilorkesten heeft. Alle speellocaties zijn op loop(dweil)afstand van elkaar en dus ook erg geschikt om met aanhang of samen met een carnavalsvereniging te bezoeken.