banner

Alzheimer café Oisterwijk over autorijden


Op 18 februari komt ouder worden en autorijden ter sprake.

De ervaring leert dat het voor menig oudere steeds belangrijker wordt om auto te kunnen blijven rijden en daardoor onafhankelijk te blijven. Op het moment dat er lichamelijk en/of cognitief wat achteruitgang is, kan dit een lastig onderwerp zijn. Gastspreker Angelique Smulders komt als ervaringsdeskundige vertellen over hoe zij samen met haar schoonvader het traject van het niet meer autorijden heeft doorlopen. Zij benoemt hoe je als mantelzorger voor het dilemma kunt staan om hier het gesprek over aan te moeten gaan.

Het alzheimercafé in Oisterwijk

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden, vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen wat de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die de aanwezigen elkaar geven is van zeer grote waarde, en de aanwezigen gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis. Onze medewerkers staan gedurende de avond voor iedereen klaar, en mocht u vragen hebben, stel ze gerust.
Graag heten we u allen van harte welkom! Tijd: inloop vanaf 19.30 uur Duur programma van 20.00 – 22.00 uur Locatie De Coppele, Prunusstraat 69 5061 AS Oisterwijk

DTZ logo low